Personlig baggrund:

Foto Joern

Jeg er 72 år. Jeg er gift, har voksne børn, og både store og små børnebørn - og en hund. Jeg er et aktivt friluftsmenneske. Jeg har dyrket bjergbestigning hele mit liv, og er stadigvæk aktiv i bjerge og ødemark. Løber 5 km. hver anden morgen, året rundt i al slags vejr.
Jeg har dyrket Zen-meditation dagligt siden 1981 - og lever et liv, som i stor udstrækning er baseret på en Taoistisk livsfilosofi.

Efter en ansættelse i Søllerød kommune har jeg siden 1981 været privatpraktiserende psykolog, hvor jeg har arbejdet med værdiorienteret individuel terapi og parterapi samt supervision. Jeg har endvidere undervist syv år på Københavns universitet, med vægt på terapeutisk kommunikation og klinisk hypnose. Ligeledes har jeg gennem årene holdt en lang række foredrag om Livs- og menneskesynet bag
Tilstandsdifferentieret psykoterapi. Jeg har gennem 19 år ledet en treårig videreuddannelse for psykologer. Endelig har jeg arbejdet med implementering af værdiorienteret samarbejde i personalegrupper indenfor det terapeutiske behandlingsområde.